Wednesday, August 21, 2013

Partidul piratilor

Toata Germania, si tot Berlinul e in plina campanie electorala, iar afisele standard au impanzit toti stalpii. Spun standard in sensul de dimensiune standard, indiferent de partid, si doar mesajul difera in functie de orientarea politica.

Si intre mesaje de genul, "Pensia minima de 1050e!" sau "Taxati Milionari!" din partea principalului partid socialista, pana la mesaje mai ponderate din partea partidelor de dreapta, sunt si mesajele electorale ale "Partidului Piratilor".

Partid care chiar a avut la alegerile trecut un maxim de popularitate de aproape 10%, dar care dupa aceasta a scazut in sondaje pentru ca practic nu avea nici un fel de platforma politica. Si daca va intrebati cum arata un poster electora pentru Partidul Piratilor:


Reteta, un nenica care pare un calculatorist sau un gamer inrait, care se intreaba "De ce nu am nici pana in momentul acesta internet ?!!?" (aluzie la faptul ca in momentul in care inchei cu o companie un contract pentru internet poate dura si pana la 3 saptamani pana cand vine cineva cu modemul). Si propunerea "Alegeti piratii pentru construirea unei infrastructuri digitale pentru mileniul 3".

No comments: